Antti Tuisku valittiiin komeimmaksi poppariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailusta poptaivaan kiintotähdeksi noussut Antti Tuisku on valittu jo toistamiseen Suomen komeimmaksi poppariksi Stara-viihdelehden järjestämässä Mister Pop 2007 -äänestyksessä. Kilpailu järjestettiin nyt kuudennen kerran.

Antti Tuisku sai annetuista äänistä 30 prosenttia, eli 17.352 kappaletta. Voittajasta käytiin aluksi tiukkaa kamppailua Tuiskun ja Nightwish-yhtyeen Tuomas Holopaisen välillä, mutta Tuiskun loppukiri oli huomattava, ja Holopainen jäi lopulta toiseksi 21 prosentin äänimäärällä. Yhteensä ääniä annettiin huimat 57.239 kappaletta.

Kärkikaksikko otti pitkän kaulan muihin, sillä kolmanneksi sijoittunut hiphop-tähti Elastinen sai vain 7 prosenttia äänistä. Neljänneksi komein oli äänestäneiden mielestä Lauri Tähkä ja viidenneksi komein Ari Koivunen. Viime vuoden voittaja, Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber, joutui tänä vuonna tyytymään seitsemänteen sijaan.

Antti Tuiskulle Mister Pop -titteli oli siis jo toinen. Hänet äänestettiin ensimmäisen kerran Suomen komeimmaksi poppariksi vuonna 2004. Viime syksynä Suomen kauneimmaksi poppariksi, Miss Popiksi, äänestettiin Jenni Vartiainen, joka myös voitti kisan jo toistamiseen. Toiseksi kaunein oli Anna Abreu ja kolmanneksi Kristiina Brask.

Mister Pop ® on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme komeimmasta popparista. Voittajan päättävät Stara-viihdelehden lukijat. Äänestäminen on maksutonta, eikä edellytä rekisteröitymistä.

Äänestyksen tulokset löytyvät tästä!

Uusimmat