Pet Shop Boys hyväntekeväisyyskeikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin uranuurtaja, brittiduo Pet Shop Boys on lupautunut heittämään harvinaisen livekeikan ensi kuussa. Neil Tennant ja Chris Lowe nähdään tuolloin esiintymässä yhdessä Madness-yhtyeen kanssa.

Konsertilla kerätään varoja Pet Shop Boys -yhtyeen entisen assistentin Dainton Connellin perheelle. Monissa PSB-musiikkivideoissakin nähty Connell kuoli auto-onnettomuudessa Moskovassa viime vuonna.

Samassa hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvät yhtyeiden lisäksi muiden muassa supertähti-tiskijukat Danny Rampling, Judge Jules, Nicky Holloway, Brandon Block, Dave Dorrell ja Tall Paul. Konsertti järjestetään Heaven-klubilla Lontoossa 2. toukokuuta.

Stara tapasi Pet Shop Boys -duon puolitoista vuotta sitten Lontoossa. Lue haastattelu tästä!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat