James Bondin onnettomuusauton kuljettajalle sakot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime lauantaina Italiassa James Bondin maineikkaan urheiluauton järveen ajanut mies on saanut 600 euron sakot liikenteen vaarantamisesta.

Mies oli ajamassa Aston Martin -merkkistä urheiluautoa Quantum Of Solace -elokuvan Pohjois-Italiassa sijaisevalle kuvauspaikalle, kun hän menetti ajoneuvon hallinnan sateisella tiellä. Kovassa vauhdissa auto ajautui kaiteen läpi ja putosi kielekkeeltä noin parikymmentä metriä Garda-järveen.

Noin 250.000 euron arvoista autoa ajoi turmahetkellä tuotantotiimin 29-vuotias insinööri Fraser Dunn. Auto upposi järveen yli neljänkymmenen metrin syvyyteen. Dunn menetti tilanteessa tajuntansa, mutta heräsi viime hetkellä ja onnistui poistumaan autosta ja uimaan rantaan. Hän selvisi mustelmilla ja ruhjeilla.

Uusimmat