James Bondin loistoauto syöksyi järveen, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin salainen agentti James Bond on perinteisesti ajanut brittiläisvalmisteisella Aston Martin -urheiluautolla. Parhaillaan kuvattavassa Quantum Of Solace -elokuvassa mukana oleva Aston Martin on joutunut onnettomuuteen Italiassa.

Seuraavalle kuvauspaikalle matkalla ollut urheiluauto suistui nimittäin tieltä Pohjois-Italiassa sillä seurauksella, että auto syöksyi kaiteen läpi Garda-järveen parinkymmentä metriä korkealta kielekkeeltä, uutistoimisto AP kertoo. Kyse ei siis ollut kuvaustilanteesta.

Elokuvan tuottajien mukaan autoa turmahetkellä kuljettanut henkilö kiidätettiin sairaalaan. Hän sai onnettomuudessa vain lieviä vammoja. Onnettomuushetkellä lauantaiaamuna alueella satoi rajusti ja tie oli liukas. Kuva järvestä nostettavasta autosta löytyy tästä!

Garda-järvi on monille suomalaisillekin tuttu lomakohde. Seuraava James Bond -elokuva Quantum Of Solace sa ensi-iltansa marraskuussa.

Uusimmat