Bond-kuvauksissa jo toinen vakava auto-onnettomuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan kuvauksissa tapahtuu tällä hetkellä enemmän kuin tuotantoyhtiö toivoisi. Viime lauantaina insinööri ajoi arvokkaan Aston Martin –urheiluauton kielekkeeltä järveen, ja nyt kuvauksissa on sattunut jo toinen vakava auto-onnettomuus.

Tällä kertaa Quantum Of Solace -elokuvan stuntmies Aris Comninos ajoi takaa-ajokohtauksessa Alfa Romeo -autolla pikkutietä samaisen Garda-järven liepeillä. Kovassa vauhdissa mies menetti ajoneuvon hallinnan sillä seurauksella, että auto törmäsi suurella nopeudella tien vierellä olevaan kivimuuriin.

Kuljettaja sai vakavia vammoja päähänsä ja hänet kiidätettiin paikalta helikopterilla sairaalaan Veronaan. Stuntmies leikattiin sairaalassa, mutta hän on edelleen teho-osastolla, The Mirror uutisoi.

Uusimmat