Tom Cruise palaa sekoilusohvalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tom Cruise hämmensi kolme vuotta sitten amerikkalaisia televisionkatsojia riehumalla The Oprah Winfrey Show -ohjelmassa. Hän todisteli rakkautta Katie Holmesiin hyppimällä sohvalla ja huutamalla.

Kyseistä tapausta on sittemmin parodioitu lukuisia kertoja esimerkiksi Scary Movie 4 elokuvassa ja monissa televisio-ohjelmissa. Myös rocktähti Dave Navarro piti äskettäin Cruisea pilkkanaan samaisen tapauksen johdosta. Cruise on kuitenkin todennut olevansa vian ylpeä tapauksesta.

Toukokuun alussa Tom Cruise tekee ”paluun rikospaikalle”, eli sekoilusohvalleen, sillä hän on lupautunut vierailemaan uudelleen maailman seuratuimmassa keskusteluohjelmassa.

Vierailun teemana on Cruisen Risky Business -elokuvan 25-vuotisjuhla. Kaksiosaisen ohjelman ensimmäinen jakso nauhoitetaan Cruisen ja Katie Holmesin kotona ja toinen osa Oprahin studiossa.

Uusimmat