Carmen Electra yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-malli Carmen Electra on yllättänyt kihlautumalla pikavauhtia poikaystävänsä, rokkari Rob Pattersonin kanssa. Pariskunta on ollut nopea liikkeissään, sillä he ovat seurustelleet vasta vajaan vuoden ajan.

Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, paljasti kihlautumisen viime viikolla ystävilleen, People kertoi. Hänen näyttävässä sormuksessaan on mustia ja valkoisia timantteja. Carmen ja Rob kihlatuivat Las Vegasissa viime viikonloppuna samalla kun Carmen oli juhlimassa siellä syntymäpäiviään.

Rob Patterson on KoRn-yhtyeen kitaristi. Ohiossa 20. huhtikuuta 1972 syntynyt Carmen Electra tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Stara tapasi hänet pari vuotta sitten Lontoossa Scary Movie 4:n merkeissä. Lue haastattelu tästä!

Uusimmat