Moottoripyörällä voltti taaksepäin selkä tulessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ja lauantaina Tampereen Hakametsän jäähallissa järjestettiin FMX Show, jossa nähtiin jos jonkinlaisia huimia freestyle motocross -temppuja kansainvälisten tähtiajajien toteuttamana.

Paikalla viikonlopun aikana käyneet 7.500 katsojaa saivat ihastella temppuja FMX-motocrosspyörillä, bomber-katumoottoripyörillä, mini freestyle -mopoilla, BMX-polkupyörillä sekä MTB freeride -maastopyörillä.

Muun ohjelman lisäksi tapahtumassa tehtiin myös ennätys, kun akaalainen Jussi Seljas esiintyi molempina päivinä Ennätystehdas -ohjelmassa. Hurjapää onnistui tekemään ensimmäisenä FMX-kuljettajana maailmassa moottoripyörällä voltin taaksepäin selkä tulessa. Hän toisti perjantaisen tempun vielä lauantaina.

Viimeisimpien tietojen mukaan perjantain harjoituksissa loukkaantunut norjalainen moottorikelkkasankari Aleksander Noorgard toipuu tasaiselle alustalle tömähtäneen hypyn aiheuttamista luustovaurioistaan.