70’s Show -tähti Mila Kunis nakuilee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lähinnä 70’s Show -televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijätär Mila Kunis on nähty jo pariinkin otteeseen poseeraamassa näyttävissä kuvissa lehtien palstoilla. Nyt verkkoon on ilmestynyt kuvia ja video hänen viime vuotisesta elokuvastaan.

Pienen budjetin Boot Camp -nimisessä elokuvassa Mila Kunis nähdään alastomana seksikohtauksessa. Elokuva lienee monille tuntematon, koska se julkaistiin vain DVD:llä. Katso Mila Kunisin kuvat ja video tästä!

Seuraavaksi Kunis nähdään valkokankaalla Forgetting Sarah Marshall -nimiseen komediaelokuvaan, joka sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime kuussa. Mila Kunis nähdään elokuvassa Rachel Jansenin roolissa. Euroopassa elokuva saa ensi-iltansa 23. huhtikuuta.

Ukrainassa syntynyt Mila Kunis on nähty 70’s Show -sarjan lisäksi pääasiassa pienen budjetin elokuvissa. Hän tähdittää pian myös suomalaiseen Max Payne -peliin pohjautuvaa elokuvaa, jota kuvataan parhaillaan. Milan lisäksi elokuvassa nähdään muiden muassa Mark Wahlberg ja Ludacris. Elokuva saa ensi-iltansa 17. lokakuuta 2008.