Coldplay tarjoaa kaksi ilmaiskeikkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiyhtye Coldplay on ilmoittanut tarjoavansa faneilleen kaksi ilmaiskonserttia. Esiintymiset järjestetään Lontoossa Brixton Academyssä ja New Yorkin Madison Square Gardenissa.

Konsertit järjestetään 16. ja 23. kesäkuuta. Mukaan haluavien fanien tulee rekisteröityä yhtyeen virallisella verkkosivustolla, jotta voivat osallistua lippujen arvontaan. Arvontaan voivat osallistua myös suomalaiset. Voittajien nimet julkistetaan 5. kesäkuuta.

Yksi fani saa palkinnokseen lipun lisäksi myös edestakaisen matkan New Yorkiin mistä tahansa maailmasta sekä ilmaisen ylläpidon. Yhtyeen neljäs studiolevy Viva La Vida julkaistaan kesäkuussa. Levyn Violet Hill -singleä ladattiin kahden ensimmäisen vuorokauden aikana ilmaiseksi yli 600.000 kertaa.