James Bond -tähti puolustaa Amy Winehousea

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien sarja saa ensi syksynä jatkoa 22. Bond-leffasta nimeltä Quantum Of Solace. Leffaa kuvataan parhaillaan, ja samalla käydään myös kovaa kädenvääntöä elokuvan tunnusmusiikin tekijästä.

Aiemmin Amy Winehousen kerrottiin työstävän tunnusmusiikkia, mutta projekti päättyi Amyn riitaan musiikkituottajansa kanssa toukokuun alussa. Nyt James Bond -elokuvien nykyinen päätähti Daniel Craig on ilmoittanut tukevansa Winehousea on-off -projektin jatkamisessa. Craig perusteli kantaansa sillä, että ”Amy on hauska”.

The Sun -lehden mukaan Daniel Craig on pyytänyt tuottaja Mark Ronsonia harkitsemaan vielä yhteistyötä huumesekoiluistaan tutun popparin kanssa, jotta projekti saataisiin jatkumaan.

Lehden mukaan riita alkoi siitä, kun Amy Winehouse haukkui kyseistä kappaletta roskaksi ja Mark Ronson puolestaan totesi Winehousen olevan nykykunnossaan kykenemätön studiotyöskentelyyn. Ronson etsii parhaillaan kappaleelleen toista esittäjää.