Boratin seuraaja kiusasi Arnold Schwarzeneggeriä, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten Borat-elokuva nauratti ihmisiä ympäri maailmaa ja elokuvasta tuli nopeasti vuoden 2006 menestynein komedia. Ensi vuoden keväällä leffa saa jatkoa Bruno-nimisen itävaltalaisesta muotitoimittajasta kertovassa The Bruno Movie -elokuvassa. Ensi-ilta nähdään alustavasti 15. toukokuuta 2009.

Ali G ja Borat -hahmoistaan paremmin tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen kuvaa parhaillaan elokuvaa, jonka julkaisee maailmanlaajuisesti Universal Pictures -yhtiö. Se voitti tiukassa tarjouskilpailussa muut suuret elokuvastudiot. Elokuvan tuottavat yhdessä Sacha Baron Cohen ja Jay Roach.

Viime kuussa Brunon kuvaustiimi aiheutti harmaita hiuksia action-tähtenä tunnetuksi tulleen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin turvamiehille yrittämällä toistuvasti tämän haastattelua. Korostetun homoseksuaali Bruno halusi kuvernaattorin haastatteluunsa tiedustellakseen tämän kantaa homoliittoihin. Haastattelua ei kuitenkaan myönnetty, vaikka Bruno jahtasi Schwarzeneggeriä ympäri kaupunkia. Kuva tilanteesta löytyy tästä!