Britney Spears: Lihominen vai raskaus? Katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on tiedottajansa välityksellä kiistänyt olevansa raskaana, mutta tuoreet kuvat popparista paljastavat hänen vatsansa pyöristyneen jälleen huomattavasti. Britneyn 17-vuotias pikkusisko Jamie Lynn synnyttää mahdollisesti jo lähipäivinä, ja eilen isosisko matkasi Louisianaan tukemaan siskoaan synnytyksessä.

Britney Spears kuvattiin kuitenkin jo maanantaina Los Angelesissa sijatsevassa ravintolassa siniseen leninkiin sonnustautuneena. Hänen vatsansa on kasvanut parissa viikossa silminnähden, ja kuvien perusteella raskaushuhut alkavat saada väkisinkin vahvistusta.

Mikäli supertähti ei ole raskaana, on hän lihonut harvinaisen nopeasti juuri alavatsansa seutuvilta. Katso kuva Britneyn pyöristyneestä vatsasta tästä! Pikkusisko Jamie Lynnin kerrottiin aiemmin valinneen luonnollisen synnytyksen, mutta nyt lapsi saatetaan maailmaan keisarinleikkauksella.