Keikalla tupakointi viemässä popparin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs amerikkalainen tuottaja-artisti Mark Ronson on joutumassa oikeuden eteen siksi, että hän tupakoi esiintymislavalla keikallaan Wakestock-festivaaleilla Britanniassa.

Viime viikonloppuna Oxfordshiren maisemissa järjestetyillä festareilla mukana ollut hittituottaja rikkoi Britannian tiukkoja tupakointilakeja polttamalla tupakkaa esiintymislavalla. Paikallinen poliisi ja viranomaiset ovat vahvistaneet aloittaneensa tapauksen tutkinnan ja keräävänsä parhaillaan valokuvia todistusaineistoksi tapahtuneesta, Daily Mirror kertoi.

– Terveysvirastomme tutkii asiaa. He tapaavat festivaalin järjestäjät ja kartoittavat mitä konsertissa tapahtui. Vielä ei ole varmuutta tullaanko Ronson asettamaan syytteeseen, lehdelle kerrottiin kulissien takaa.

Mikäli Mark Ronson katsotaan syylliseksi, voi oikeus määrätä hänelle noin 70 euron sakot ja konsertin järjestäjille noin 3.500 euron sakot. Ronson tekee parhaillaan keikkoja yhdessä Duran Duran -yhtyeen kanssa, joka oli hänen lapsuutensa suosikkiyhtye.