Sienna Miller nauttii nakuilemisesta, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden miesystävänsä Balthazar Gettyn kanssa jo päiväkausia romanttista rantalomaa viettänyt brittinäyttelijä Sienna Miller viihtyy varsin hyvin yläosattomissa, vaikka hän on aiemmin todennut inhoavansa elokuvien alastonkohtauksia.

Rempseä neitokainen ilakoi nyt päivittäin nakuilemassa, eikä ole moksiskaan paparazzien kameroista. Muutama päivä sitten viihdelehtiin levisivät ensimmäiset kuvat uudesta pariskunnasta. Niissä Sienna Miller kuherteli myös alastomana. Tuoreimmissa kuvissa hän leikittelee miehensä kanssa vähäpukeisena vedessä, suihkussa ja rannalla. Parin suhde vaikuttaa kuvien perusteella olevan varsin intensiivinen. Katso kuvat tästä!

Alastonkohtauksia inhoava tähti viihtyy varsin hyvin ilman vaatteita, sillä hänet on ikuistettu lukuisia kertoja aiemminkin vastaaviin kuviin. Seuraavaksi Sienna Miller nähdään valkokankaalla elokuvassa The Edge Of Love, jota hän tähdittää yhdessä Keira Knightleyn kanssa. He esittävät elokuvassa lesboparia.