Sienna Miller keikisteli jälleen yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen elokuvatähti ja malli Sienna Miller on tykästynyt rajattomaan rusketukseen, sillä hänet on bongattu jo lukuisia kertoja palvomassa aurinkoa yläosattomissa.

Äskettäin Siennalle tapahtui myös pienimuotoinen moka bikiensä kanssa, kun tähden bikinien yläosa putosi vesileikkien aikana paljastaen Millerin rinnat – taas kerran. Hänet kuvattiin paljastelemassa ylävartaloaan myös helmikuussa ja maaliskuussa. Tuoreimmat kuvat Sienna Milleristä yläosattomissa löytyvät tästä!

Miller on joutunut hamuamaan lisää julkisuutta lähinnä nakuilunsa avulla, sillä häntä ei taannoin hyväksytty Bond-tytöksi. Aina Miller ei kuitenkaan nakuile omasta tahdostaan, sillä joulukuussa paparazzikuvaaja tuomittiin Hippie Hippie Shake -elokuvan kuvauspaikalta salaa otetuista nakukuvista.