Lindsay Lohanin kuppikoko kasvoi silmissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lesboutensa äskettäin avoimesti tunnustanut Lindsay Lohan viihtyy nykyisin hyvin yhdessä tyttöystävänsä Samantha Ronsonin kanssa. Myös työrintamalla sujuu nyt paremmin kuin aikoihin, sillä vakavat päihdeohjelmansa selättänyt poppari-näyttelijä on saanut jo useita kiinnityksiä elokuviin ja televisioon.

Parhaillaan Lindsay Lohan kuvaa vierailuaan Ruma Betty -televisiosarjassa. Sarjan kuvauksissa hänet ikuistettiin farkkuihin ja kirkkaanpunaiseen paitaan sonnustautuneena, mutta ilman rintaliivejä.

Tuoreista kuvista käy samalla ilmi, että parin kuukauden takaisiin kuviin verrattuna Lindsayn rintavarustus on jostain syystä kasvanut silmissä. Katso tuoreet kuvat tästä! Pari viikkoa sitten In Touch -lehden lukijat äänestivät parhaista julkkisrinnoista, ja tuon äänestyksen mukaan Lohanin varustus oli sijalla viisi.