Näin Lily Allen selittelee vilautuksiaan ja pitää puutarhansa kunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on viime kuukausina esitellyt rintavarustustaan ja hieman muitakin intiimialueitaan julkisesti useaan otteeseen. Eilen poppari esitteli rintojaan häntä seuranneille paparazzeille pariinkin otteeseen. Nyt neitokainen on selitellyt vilautuksia blogissaan.

– Pidin eilen löydää t-paitaa, koska Lontoossa oli todella kuuma. Ei ole mikään salaisuus, etten käytä lainkaan rintaliivejä eikä minun välttämättä tarvitsekaan, koska olen kuppikooltani hädin tuskin 32A. Rintani pullahtivat esiin kahdesti ja ihmiset kirjoittivat sen ollen vain julkisuustemppu, Lily Allen kirjoitti.

– Minun pitää kuitenkin sanoa, että olen viime aikoina pitänyt vähän meteliä itsestäni, koska olen hoitanut puutarhaani, sisustanut asuntoani ja pitänyt seuraa vanhalle isoisälleni. Jos haluaisin julkisuutta, osallistuisin hulppeisiin julkkisjuhliin, joihin saan kutsuja. Nyt yritän kuitenkin vältellä julkisuutta, koska olen ylpeä levystäni ja haluan ihmisten arvostavan musiikkiani.

Lily Allenin mielestä julkisuuden pakoilu tarkoittaa siis mitä ilmeisimmin äänekästä nakuilua julkkisten kansoittaman hotellin uima-altaalla ja alapään vilauttamista julkkisjuhlilla. Myös kaatokännissä toilailu julkkisjuhlissa lienee matalan profiilin pitämistä saadakseen ammatillista arvostusta. Allen antaa blogissaan huutia myös häntä ahdisteleville paparazzeille.

– Inhoan sitä, että kymmenen keski-ikäistä miestä seuraa minua minne menenkin. Ymmärrän, että se on hinta, joka minun täytyy maksaa, että voin omistaa mukavan talon ja hienoja vaatteita. Kohtelen heitä kunnioittavasti, vaikka he eivät sitä ansaitsisikaan. En kuitenkaan koskaan käyttäisi vartaloni julkisuuden hakemiseen. En ole sellainen tyttö, Allen kirjoitti.

Uusimmat