Selena Gomez keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kuumimmaksi teinitulokkaaksi Yhdysvalloissa jo nimetty 16-vuotias näyttelijä-laulaja Selena Gomez on noussut hurjalla vauhdilla amerikkalaisten viihdelehtien vakiokasvoksi, vaikka hän ei ole vielä saavuttanut urallaan juurikaan virstanpylväitä.

Vasta pari viikkoa sitten 16 vuotta täyttänyt teinitähti on jo useaan otteeseen julkisesti ilmoittanut, ettei aio seurata Miley Cyrusin ja Vanessa Hudgensin jalanjälkiä paljastuskuvien osalta, mutta ilmeisesti nuori neitokainen viihtyy kuitenkin varsin hyvin bikineissä.

Tell Me Something I Don’t Know -kappaleellaan Another Cinderella Story -elokuvassa debytoiva Selena Gomez on nyt kuvattu viettämässä vauhdikasta päivää uimarannalla. Paparazzikuvaajat eivät menoa hidastaneet, kun vauhdikas Selena nautti auringosta lainelautaillen, lentopalloillen ja muuten vaan iloitellen. Katso kuvat tästä!

Uusimmat