Ben Stiller katuu Los Angelesissa asumistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikkona ja elokuvatuottajana tunnettu näyttelijä Ben Stiller on kertonut katuvansa asumistaan Los Angelesissa. Erityisesti häntä kaduttaa lastensa kasvattaminen enkelten kaupungissa, sillä samalla he ovat jääneet paitsi Stillerin kotikaupungin New Yorkin tarjoamasta jännityksestä.

– Heidän kasvattamisensa on erilaista, koska minut kasvatettiin New Yorkissa. Se on täysin erilaista. Vartuin 70-luvulla Upper West Sidella Manhattanilla. Siellä oli mellakoita, tulipaloja ja sarjamurhaajia. Se oli hienoa. Minun lapseni varttuvat Los Angelesissa, jossa on aurinkoista ja mukavaa. Siinä ei ole mitään jännittävää, Stiller kertoi Varietyn haastattelussa.

Samassa Stiller tosin myönsi joutuvansa aika ajoin muistuttamaan itseään New Yorkissa asumisen vaaroista. 42-vuotias supertähdellä on näyttelijävaimonsa Christina Taylorin kanssa kaksi lasta, kuusivuotias Ella Olivia ja kolmevuotias Dempsey. Stiller ja Taylor on nähty valkokankaalle yhdessä esimerkiksi elokuvassa Dodgeball.

Uusimmat