Maailman haluttavin nainen seksikkäissä alusvaatekuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi taannoin äänestetty brasilialainen supermalli Adriana Lima poseeraa malliystävänsä Doutzen Kroesin kanssa Supermodel Obsession -merkin seksikkäissä alusvaatekuvissa.

Bahialla Brasiliassa syntynyt kaunotar valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Hänet on nähty viime aikoina myös Maybellinen mainoskasvona. Katso alusvaatekuvat tästä! Aiemmin Adriana Lima on esiintynyt pariin kertaan myös alastonkuvissa ja yläosattomissa.

Adriana Lima on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Hän seurustelee tällä hetkellä Minnesotassa pelaavan serbialaisen koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä. Katolilainen Lima on julkisesti kertonut säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.

Uusimmat