Timbalandin Suomen keikasta fiasko – järjestäjä pihtaa lippurahoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandaalinkäryisten vaiheiden jälkeen peruuntunut hiphop-tähti Timbalandin konsertti Lahdessa aiheuttaa edelleen harmaita hiuksia. Konserttiin lipun ostaneille noin 7.000 asiakkaalle luvattiin palauttaa lippurahat, mutta tämä ei ole onnistunutkaan.

Etelä-Suomen Sanomat kertoo, että sadat lipun ostaneet ovat vaarassa jäädä ilman rahojaan, koska osa lipputuloista ehdittiin siirtää ennakkomaksuina tapahtuman järjestäjälle, joka ei ole kuitenkaan palauttanut rahoja konserttilippuja myyneelle Menolipulle.

– En osaa ottaa kantaa saavatko he koskaan rahojaan takaisin, mutta tuskin ainakaan lähiviikkoina tai kuukausina, Menolipun kehitysjohtaja Tomi Lindblom kertoi Etelä Suomen Sanomille.

Nyt lippurahojen palautus on keskeytetty ja Menolipusta asiakkaat ohjataan ottamaan yhteyttä tapahtuman toiseen järjestäjään Eastwayhin. Timbalandin hulppea suurkonsertti julkistettiin alunperin toukokuussa, mutta pian selvisi, että supertähti oli todellisuudessa varattu samaan aikaan keikoille Uuteen-Seelantiin ja Australiaan. Tilalle varattiin Sean Paul, joka niin ikään pian peruttiin.

Uusimmat