BB: Viikkotehtävän festarimatka epäonnistui – Antti pyysi anteeksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon viikkotehtävänä oli tällä viikolla festarimatka, jossa asukkaat matkasivat kuvitteellisille festivaaleille kuvitteellisella minibussilla. Tehtävä oli rankka, mutta ei kuitenkaan lopulta mennyt läpi.

Asukkaat kokivat festarimatkansa aikana monenlaisia vastoinkäymisiä, joista pienin ei varmasti ollut ulkona suoritetun tehtävän aikana satanut vesi ja Suomen hyinen syyskeli. Retken parhaisiin hetkiin lukeutuivat muiden muassa tullimiesten tarkastus sekä eilisiltainen tanssisessio.

Asukkaat miettivät parhaillaan mikä tehtävässä meni vikaan. Yksi mahdollisista syistä on Antin sekoilu tehtävän loppumetreillä. Siitä voi lukea lisää tästä.

– Mä en missään vaiheessa epäillyt, että tehtävä voisi epäonnistua, Andreas totesi.

– Se oli ehkä musta kiinni. Jos oli niin pyydän anteeksi. Se tehtävä oli kyllä mun mielestä jo päättynyt silloin, BB-Antti pahoitteli aggressiivista käytöstään.