Miley Cyrusin hurjat 16-vuotissynttärit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken menestynein teinitähti Miley Curys täyttää 23. marraskuuta 16 vuotta. Hän oli varannut näyttäviä Share the Celebration -syntymäpäiväjuhliaan varten koko Disneylandin huvipuiston.

Laulaja-näyttelijän syntymäpäiviä saapui juhlimaan yli 5.000 ihmistä, joista osa oli kutsuvieraita ja osa tilaisuuteen lipun ostaneita faneja. Mileyn kutsuvieraslistalla oli hänen ystäviensä, perheensä, sukulaistensa ja näyttelijätovereidensa lisäksi myös runsaasti eri ikäisiä supertähtiä.

Paikalla nähtiin muiden muassa Tyra Banks sekä tietenkin myös Mileyn 20-vuotias poikaystävä Justin Gaston. Parin suhteesta nousi äskettäin kohu, mutta Miley itse ei ole suhdetta vieläkään vahvistanut. Entertainment Television oli mukana juhlissa ja sieltä tehdyn koosteen haastatteluineen voi katsoa myös verkosta tästä.