Britney Spears paljasti levynsä kannen, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisee kuukauden kuluttua odotetun uuden albuminsa nimellä Circus. Supertähden syntymäpäivänä julkaistavan levyn kansi on nyt paljastettu. Samalla ilmoitettiin, että seuraava single on levyn nopeatempoinen nimibiisi Circus.

Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Womanizer on saanut hyvän vastaanoton niin radioissa kuin tanssilattioillakin. Tähden edellinen albumi Blackout ei menestynyt aivan odotetusti, sillä samoihin aikoihin popparin pahat sekoilut ja sairaalahoidot veivät huomion levystä.

Nyt tilanne on kuitenkin selvästi parempi, sillä Britney Spears on saanut elämänsä taas raiteilleen ja suunnittelee tekevänsä myös suuren maailmankiertueen ensi vuonna. Hänen isänsä määrättiin viime viikolla pysyvästi Britneyn huoltajaksi. Pian julkaistavan levyn kansi löytyy tästä!

Uuden levyn biisilista tulee olemaan seuraava:

1. Womanizer2. Circus3. Out From Under4. Kill The Lights5. Shattered Glass6. If U Seek Amy7. Unusual You8. Blur9. Mmm Papi10. Mannequin11. Lace and Leather12. My Baby

Bonus:13. Radar