Huh, mikä alistaja-asu Rihanna – katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoslainen supertähti Rihanna on ehtinyt yllättää faninsa jo lukuisia kertoja toinen toistaan seksikkäimmillä esiintymisasuilla. Nyt hän on kuitenkin ylittänyt asullaan kaikki aikaisemmat tempauksensa.

20-vuotias Rihanna nähtiin nimittäin viikonloppuna American Music Awards -tapahtuman lehdistötilaisuudessa asussa, joka olisi kuulunut korkeintaan makuuhuoneen puolelle tai futuristiseen toimintaelokuvaan. Gaalassa palkittu uhkea neitokainen pysäytti nimittäin kaikki paikalla olleet kuin seinään.

Mustaan nahkaan, massiivisiin niitteihin ja ketjuihin sonnustautunut poppari oli varsin näyttävä ilmestys erityisesti poseeratessaan kahden asuun sopivan palkintonsa kanssa. Hänet palkittiin parhaana pop/rock-naisartistina sekä soul/r&b-naisartistina.

Katso kuvat tästä ja tästä!

Äskettäin Rihanna sai yllättävän tunnustuksen myös ”maailman kaikkien aikojen” tarttuvimmasta hitistä, joka oli äänestyksen mukaan Rihannan Umbrella-hitti. Elokuussa hänen vatsansa valittiin puolestaan maailman seksikkäimmäksi vatsaksi, joten erikoisia tunnustuksia ropisee supertähdelle mukavaan tahtiin.