Tarvitseeko Heroes-sarjan teinitähti silikonit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Hayden Panettiere tuli suomalaisillekin taannoin tutuksi suositun Heroes-televisiosarjan näyttelijänä. Sittemmin Hayden on noussut nopeasti Hollywoodin seuratuimpien julkkisten joukkoon.

Nykyisin neitokainen poseeraa viikoittain lukuisten viihdelehtien sivuilla ja hän esiintyy myös monien tuotteiden mainoskasvona. Äskettäin Panettiere poseerasi Las Vegasissa uuden käsilaukkusarjan lanseeraustilaisuudessa.

19-vuotias Hayden Panettiere oli sonnustautunut arvokasta tilaisuutta varten näyttävään sähkönsiniseen asuun. Asuvalinta ei kuitenkaan välttämättä osunut aivan kohdalleen, kun sitä vertaa neitokaisen muotoihin. Nyt Yhdysvalloissa irvaillaankin, että Haydenin tulisi hankkia hieman keinotekoista täytettä rintoihinsa. Katso kuvat tästä!

Taannoin Hayden sai osakseen kärkeviä kommentteja myös esiteltyään poikamaisia boksereitaan Ellen DeGeneresin suositussa keskusteluohjelmassa. Alfred Mann -säätiön juhlissa hän oli kuitenkin parhaimmillaan esiintymällä upeassa mustassa iltapuvussa.

Vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglian kanssa seurusteleva nuori tähti ei ole pitänyt kiirettä suhteen muuttamisessa astetta vakavammaksi. Äskettäin Hayden muutti nimittäin ensimmäistä kertaa pois kotoaan, mutta ei suinkaan yhteen Ventimiglian kanssa. Miljoonia näyttelemällä tienannut Panettiere hankki oman luksustalon Länsi-Hollywoodin alueelta.