Pedofiiliepäily: Vangittu soitti Idols-tuomarin taustabändissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Hämeenlinnassa keikkansa jälkeen pedofiiliepäillyjen takia pidätetty ja tiistaina vangittu suomalainen muusikko ja laulaja teki oman yhtyeensä lisäksi keikkoja myös duona sekä suositun helsinkiläisen bilebändin jäsenenä.

Tämä yrityskeikkoihin keskittynyt bilebändi on viime aikoina soittanut myös Idols-kilpailun tuomarinakin tunnetuksi tulleen laulajan yhtyeen taustabändinä. Pidätyksen jälkeisenä iltana juuri tällä 90-luvulla erittäin hyvin menestyneellä duolla oli Porissa keikka, jolla myös vangitun miehen oli alunperin määrä olla mukana.

Viime lauantain keikka oli Porin yrittäjien perinteinen kuusijuhla, joka järjestettiin Yyterin kylpylässä. Hittiduon esiintyminen jouduttiin nyt vetämään läpi ilman yhtä taustabändin jäsentä. Samalla keikalla oli esiintymässä myös toinenkin yhtye, jolla ei ole mitään tekemistä pedofiiliepäilyn kanssa.

Pidätetyn oman yhtyeen tulevaisuus on tällä hetkellä avoimena. Yhtyeen levy-yhtiö harkitsee bändin tulevaisuutta leivissään vasta saatuaan lisätietoja tapauksesta. Tässä vaiheessa ketään ei ole vielä asetettu syytteeseen.