Leijonasankari sivalsi Johanna Tukiaista – mutta turhaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme tänä aamuna kuinka Johanna Tukiainen kommentoi Urheiluviikko-julkaisulle suomalaisten urheilijoiden älykkyyttä. Tuksu totesi, etteivät jääkiekkoilijat ole hänen mielestään ”kaikista välkyimpiä”.

– Mulla on sellainen mielikuva, että jääkiekkoilijat eivät ole kaikista välkyimpiä, mutta se voi olla pelkkä stereotypia, Johanna Tukiainen laukoi.

Nyt jääkiekkomaailman edustaja, Suomen leijonajoukkueen sankari Timo Jutila on kommentoinut Tukiaisen väitteitä.

– Niin törkeä väite, ettei mitään. Mutta se on hänen mielenpiteensä. Meitä lätkänpelaajia on ihan lääkäreistä ja professoreista asti, Jutila totesi Voicen haastattelussa.

Samassa haastattelussa Jutila sivalsi Tukiaista, joka kertoi haastattelussa etsivänsä itselleen jalkapalloilevaa miestä. Jutila toivotti neitokaiselle onnea ja totesi, ettei se ”tule olemaan helppo rasti”.

Urheiluviikko otti myöhemmin yhteyttä Jutilaan ja tiedusteli miehen kommenteista. Jutilan mukaan Voicen haastattelussa hänelle ei luettu Tukiaisen vastauksia kokonaan, vaan asia kärjistettiin hänelle.

– Mulle soitettiin yhtäkkiä ja sanottiin nää asiat, mutta ei kerrottu koko haastattelua. Eihän minä mistään suuttunut ole. Minähän nauroin koko asialle lopussa, Jutila kommentoi Urheiluviikolle Voicen juttua.