Lisää BB-Mian nakukuvia verkkoon, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa taannoin nähty BB-Mia, eli Mia Leviö, esiintyy Hymy-lehdessä ja lehden verkkosivuilla alastonkuvissa. Kuvasarjan ensimmäinen otos julkaistiin verkossa marraskuun alussa, jolloin sivusto kaatui kävijämassan alla.

Nyt lehden verkkosivuille on lisätty viisi uutta kuvaa, joissa Mia poseeraa alastomana vain sähkökitara alaruumiin intiimien osiensa peittona. Kuvat ovat aiheuttaneet sivustolla myös vilkasta keskustelua, mutta niitä kommentoineet eivät ole antaneet kuville juurikaan positiivista palautetta. Katso kuvat tästä.

BB-Mia oli mukana viimeisimmän tuotantokauden Big Brotherissa alusta saakka ja hänet häädettiin talosta 29. syyskuuta. Talossa ollessaan Mia myönsi harrastaneensa seksiä naisen kanssa täyttäessään 18 vuotta. Hän harrasti saman naisen kanssa seksiä useita kertoja myöhemminkin muiden muassa Provinssirockissa ja ravintolan vessassa.