Amy Winehousen mies passitettiin takaisin vankilaan – pitkäksi aikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun 6. päivänä vankilasta pitkän tuomion jälkeen vapautettu Amy Winehousen aviomies Blake Fielder-Civil on joutunut takaisin kiven sisään. Hänen ehdollinen vankeustuomionsa muuttui siis vain kolmessa viikossa takaisin ehdottomaksi tuomioksi.

Syynä vankilaan palauttamiseen oli ehdonalaisen sääntöjen rikkominen. Tiukkojen sääntöjen mukaan vanki ei olisi saanut nauttia lainkaan minkäänlaisia päihteitä, mutta paatunut narkomaani Fielder-Civil ei kuitenkaan kyennyt pysyttelemään erossa aineista. Hän jäi verikokeessa kiinni huumeiden käytöstä.

– Jos hän olisi pysynyt koko ajan vankilassa olisi hän vapautunut lopullisesti tämän kuun lopussa. Nyt hän on tyrinyt todella pahasti ja tulee istumaan paljon pidempään kuin oli alunperin tarkoitus, nimetön lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Rikkomuksen takia Blake voi saada peräti kaksi vuotta lisää istumista, joten pahimmassa tapauksessa hän voi vapautua vasta vuonna 2010. Vain viikko sitten Amy Winehouse ilmoitti, että hän ja Blake ovat eroamassa ja että he ovat alunperinkin olleet yhdessä vain seksin takia. Amy ei ollut myöskään miestään vastassa tämän päästessä vankilasta.