Kanye Westin levy tuhosi miksauspöydän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin uuden 808s & Heartbreak -albuminsa julkaissut hiphop-tähti Kanye West otti levyä tehdessään studiolaitteista kaiken irti. Uutta soundimaailmaa levyllään lanseerannut supertähti onnistui samalla tuhoamaan muiden omistamaa arvokasta laitteistoa.

Kanye West pitää matalista bassosoundeista ja levyä kuunneltaessa yksi arvokas miksauspöytä kärähti, koska kappaleen alapää oli liian tuhti. Tapahtumahetkellä Kanye oli kuuntelemassa uutta materiaalia yhdessä brittiläisen Keane-yhtyeen kanssa. Kuuntelu loppui lyhyeen, kun miksauspöytä sanoi sopimuksen irti.

– Meillä oli todella erikoinen viikko. Tasan viikko sitten istuimme Eurostar-junassa puoliunessa, sillä olimme väsyneitä viimeisen Euroopan keikkamme jälkeen. Sitten vietimme kokonaisen yön studiossa Kanye Westin kanssa, Keanen Tim Rice Oxley kertoi yhtyeen blogissa.

– Hän soitti meille koko levynsä, joka kuulosti upealta. Basso oli kuitenkin niin kovalla, että miksauspöytämme tuhoutui.