Suosittu Kummeli-sketsi kävi toteen Markus Pöyhöselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi YouTube-palvelun suosituimmista kotimaisista sketsivideosta on viime vuosina ollut Kummeli-ryhmän Lentäjä. Nyt sketsin tapahtumat ovat käyneet ainakin osittain toteen suomalaisurheilija Markus Pöyhöselle.

– Laskukiidossa meni pelikaani turbiinista läpi, Heikki Silvennoisen lentäjä-hahmo toteaa sketsissä puhelimitse vaimolleen.

Tuore 7. päivää -lehti kertoo, että Markus Pöyhöstä ja hänen tyttöystäväänsä kuljettanut lentokone joutui tekemään Afrikassa pakkolaskun sen jälkeen, kun pelikaani lensi nousukiidossa koneen vasempaan moottoriin ja moottori syttyi palamaan. Kone joutui palaamaan lentokentälle yhdellä moottorilla. Pöyhösen mukaan koneen lentäjä vahvisti laskeutumisen jälkeen, että moottorivaurion syynä oli moottoriin lentänyt pelikaani.

Nairobista Tansaniaan matkalla ollut Pöyhönen ei ole kuitenkaan joutunut lento-onnettomuuteen, kuten jotkut suomalaislehdet ovat virheellisesti uutisoineet. Lentokoneet voivat lentää ja laskeutua normaalisti myös yhdellä moottorilla. Katso Lentäjä-sketsi tästä linkistä.