Suosikkinäyttelijä iski hanskat tiskiin pikkuveljen kuoleman takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin valkokankailla parhaillaan Blindness-elokuvan miespääosassa nähtävä Hollywood-tähti Mark Ruffalo on keskeyttänyt näyttelijänuransa pikkuveljensä taannoisen traagisen kuoleman takia. Hän vetäytyi samalla kokonaan seuraavasta elokuvastaan.

Mark Ruffalon 39-vuotias Scott-veli löydettiin viime viikolla kotoaan ammuttuna. Hän menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa tämän viikon maanantaina. Poliisitutkimusten ja todistajanlausuntojen mukaan näyttää todennäköiseltä, että Scott ampui itsensä pelatessaan venäläistä rulettia.

Nyt Mark Ruffalo on ilmoittanut faneilleen elävänsä tapauksen takia raskaita aikoja ja keskeyttäneensä näyttelijänuransa ainakin toistaiseksi surrakseen veljeään. Hänen oli määrä esiintyä seuraavaksi Greenburg-elokuvan tähtenä. Nyt Ruffalon tilalla nähdään Ben Stiller, Hollywood Reporter uutisoi.