Aleksi ”Illi” Sariola juontaa Pientä pintaremonttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -saippuasarjasta aikoinaan tutuksi tullut ja sittemmin myös artistiuraa tehnyt Aleksi Sariola, eli artistinimeltään Illi, on kiinnitetty juontajaksi Pientä pintaremonttia -ohjelmaan.

Vuonna 2006 Kokoa mut -nimisen esikoisalbuminsa julkaissut Sariola on nähty remontteihin liittyen myös MTV3 MAX -kanavalla pyörivässä nikkarointiohjelmassa Ruuvari, jossa hän toimii tuottaja-käsikirjoittaja-juontaja -kolmoisroolissa jo toista kautta.

Ensimmäinen Aleksin juontama Pientä pintaremonttia –jakso nähdään MTV3-kanavalla torstaina 8. tammikuuta kello 20.30. Ohjelman sisustustiimiin kuuluvat tutut suunnittelijat Iisa Strand, Stina Sippus, Katja Piiroinen, Carita Langinauer ja Teuvo Loman. Tämä viisikko täydentyy nyt kolmella uudella suunnittelijalla.