Juontaja sekosi suorassa lähetyksessä, katso hurja video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Romanian televisiossa nähtiin äskettäin mielenkiintoinen visailuohjelma, kun juontaja Adela Lupse sekosi kesken suoran lähetyksen.

Ilmeisesti visailun kliimaksihetkellä juontajalla meni pasmat pahasti sekasin. Ensin hän piirteli jotain taululle ja alkoi sen jälkeen huutamaan ja hakkaamaan kädessään ollutta puhelinta. Raivokohtauksen aikana puhelin lensi pariin otteeseen lattialle ja lopulta neitokainen vielä hyppi puhelimen päällä.

Parin minuutin huutomyräkän ja puhelimen silmittömän takomisen jälkeen Adela rauhoittui ja alkoi sopertaa puhelimen luuriin rauhallisella äänellä ”Haloo, haloo”.

Tarina ei kerro vietiinkö juontaja suoraan pehmustettuun ja pyöreään huoneeseen, mutta potkut hän ainakin sai välittömästi. Lisäksi ohjelma siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan. Katso video tästä tai artikkelin alta. Ensimmäisenä asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Uusimmat