”Morgan Freeman joi alkoholia ennen onnettomuutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden elokuussa rajussa auto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Hollywood-tähti Morgan Freeman on nyt joutunut uusien syytösten kohteeksi, kun hänen syytetään juoneen runsaasti alkoholia ennen onnettomuutta.

Morgan Freeman kiidätettiin 3. elokuuta Mississippissä tapahtuneen onnettomuuden jälkeen helikopterilla sairaalaan. Tuollloin epäiltiin, että kotiinsa matkalla ollut näyttelijä olisi nukahtanut rattiin, minkä jälkeen auto ajautui tieltä ja pyöri useita kertoja ympäri. Poliisi vahvisti tuolloin, ettei ole aihetta epäillä rattijuopumusta.

Onnettomuusautossa kyydissä ollut Demaris Meyer on nyt kuitenkin kertonut nostamassaan oikeusjutussa, että Morgan Freeman nautti onnettomuutta edeltäneissä juhlissa useita alkoholiannoksia ruokailun yhteydessä ja senkin jälkeen.

Freeman oli kyyditsemässä Meyeriä kotiin, kun onnettomuus tapahtui Tennesseen liepeillä. Näyttelijä loukkasi pahiten vasemman kätensä, joka on edelleen osittain halvaantunut. Meyer loukkasi ranteensa ja olkapäänsä ja sai ruhjeita ympäri kehoaan. Nyt nainen vaatii oikeudessa lukuisia erilaisia korvauksia muiden muassa sairaalalaskuista, menetetystä työtulosta ja muistinmenetyksestä.