Sylvester Stallone loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaotteisista roolihahmoistaan tunnettu näyttelijä Sylvester Stallone on ehtinyt jo 62 vuoden ikään, mutta tähdittää edelleen aktiivisesti toimintaelokuvia. Hän valmistautuu parhaillaan The Expendables -elokuvansa kuvauksiin, mutta nyt harjoituksissa on tapahtunut pieni onnettomuus.

Leffakovis loukkaantui elokuvan taistelukohtausten harjoituksissa sattuneessa onnettomuudessa. Stallone loukkasi tilanteessa peukalonsa. Vamman vakavuudesta ei ole vielä kerrottu. Leffan tuotantoaikataulu ei tule kuitenkaan venymään onnettomuuden takia, Access Hollywood uutisoi. Elokuvaa tullaan kuvaamaan lähiaikoina Brasiliassa ja New Orleansissa.

Samassa elokuvassa nähdään varsin nimekäs Hollywood-kaarti, kun mukana ovat Sylvester Stallonen lisäksi myös Jet Li, Mickey Rourke ja Jason Statham. Elokuvan tarinassa ryhmä palkkasotureita ryhtyy taisteluun pyrkimyksenään syöstä diktaattori vallasta. Stallone myös ohjaa elokuvan.