Jennifer Lopezin tyylinmuutos, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinomusiikin supertähti Jennifer Lopez on viettänyt viime aikoina hieman taukoa julkisuudesta keskittyessään hoitamaan perheen kaksosia. Muutamissa julkkisjuhlissa tästä huolimatta vieraillut tähti on ollut perinteisesti varsin näyttävä ilmestys. Nyt Lopezin tyyli on kuitenkin muuttunut radikaalisti.

Pienten tyttö- ja poikalasten äiti on näyttäytynyt julkisesti New Yorkissa järjestetyissä juhlissa. Keskiviikkoiltana kuvattu Jennifer Lopez yllätti erityisesti hiuksillaan, sillä hänen maineikas ja ihailua aiheuttanut ilmava hiuspehkonsa oli poissa ja tilalla oli uudet lyhyet etuhiukset ja takana poninhäntä. Latinotähden uusi tyyli ei ole saanut viihdejulkaisuissa kovin suurta ihailua osakseen. Katso kuvat tästä.

Pian kaksostensa syntymän jälkeen Jennifer Lopez ja hänen miehensä Marc Anthony nähtiin lomailemassa Teneriffalla, Kanariansaarilla. Siellä tuore äiti vietti aurinkoista lomaansa jo näyttävästi bikineissä. Sittemmin Jennifer Lopez on pitänyt pääasiassa matalaa profiilia julkisuudesta, kun lastenhoito on vienyt hänen aikaansa.