Hurjasti laihtunut Jennifer Love Hewitt bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt on useita kertoja äänestetty julkkismaailman kauneimpien naisten joukkoon, vaikka viime aikoina hänen tähtensä onkin ollut hieman laskusuunnassa.

Nyt Jennifer Love Hewitt on bongattu viettämässä rentouttavia lomapäiviään yhdessä uuden poikaystävänsä Jamie Kennedyn kanssa. Pariskunnan ohjelmaan kuului hauskan paparazzien kuvaamisen lisäksi myös uima-altaassa lekottelua, jota varten Hewitt oli sonnustautunut bikineihin. Katso kuvat tästä. Bikineissä kelpaakin nyt esiintyä, sillä vielä puolitoista vuotta sitten hänellä oli huomattavasti enemmän elopainoa.

Taannoin Jennifer kertoi lehtihaastattelussa toivovansa, että olisi viettänyt teini-ikäisestä 28 ikävuoteen saakka enemmän aikaa alastomana, koska hän piti silloin vartaloaan lähes täydellisenä. Viime viikolla Aavekuiskaaja-sarjan kuvauksissa raskaana olevaa roolihahmoaan näytellyt tähti kehotti silloin nuoria tyttöjä käyttämään rohkeasti bikinejä.

– Haluan kehoittaa kaikkia nuoria tyttöjä kulkemaan bikineissä koko kesän, sillä tulee päivä, jolloin syöt hampurilaisen ja näet sen suoraan jaloissasi, tähti vitsaili ikääntymisen tuomista ongelmista, Jennifer Love Hewitt opasti Health-lehden haastattelussa.