Näin supertähtiä photoshopataan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on parin viime päivän aikana kohuttu peppujulkkis Kim Kardashianin lehtikuvista, kun Complex-lehti julkaisi hänestä vahingossa ensin muokkaamattoman kuvan ja vaihtoi tilalle pian muokatun kuvan.

Realityjulkkis kommentoi asiaa tänään myös itse blogissaan. Hän totesi kuvien muokkauksen olevan yleistä ja kertoi olevansa ylpeä vartalostaan sellaisena kuin se on. Kohun myötä verkon syövereistä on jälleen kaivettu esiin aikaisempia vastaavia muokkauksia, kuten esimerkiksi maineikkaan Glenn Feronin töitä supertähtien kuvista.

Kuvissa esiintyy monia tuttuja tähtiä, kuten Eva Longoria, Alicia Keys ja Halle Berry. Katso kuvat tästä ja tästä. Kuviin tutustuessa tulee kuitenkin huomioida, että kaikkien alkuperäiseksi väitettyjen kuvien alkuperää ei ole voitu luotettavasti varmistaa. Kuviin tulee siten suhtautua varauksella. Feronin valmiisiin töihin voi tutustua tarkemmin hänen virallisella verkkosivustollaan.