Jamie Foxx teinitähdelle: ”Tee seksivideo ja käytä huumeita!” – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Jamie Foxx on käynyt julkisuudessa yllättävän rajuun hyökkäykseen teinitähti Miley Cyrusia vastaan. The Foxxhole -radio-ohjelmassaan Oscar-voittaja haukkuu teinitähden rajuin sanakääntein.

Radio-ohjelmaan soittanutta miestä kismitti, että 16-vuotias Miley Cyrus haukkui Radiohead-yhtyettä, koska bändi ei halunnut tavata teinipopparia tämän pyynnöistä huolimatta Grammy-gaalassa. Ohjelman isäntänä toiminut artisti-näyttelijä antoi samalla hieman ohjeistusta nuorelle supertähdelle.

– Tee seksivideo ja kasva aikuiseksi. Tee kuten Britney Spears ja käytä heroiinia. Tee kuten Lindsay Lohan ja ryhdy lesboksi. Hanki vähän crackia piippuusi. Hanki klamydia pyöränsatulasta. Sitä minä haluan, Jamie Foxx naureskeli.

Kuuntele haastattelu tästä tai artikkelin alta.