Jamie Foxx kärsi mielenterveysongelmista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja Jamie Foxx haukkui radio-ohjelmassaan viime viikolla teinitähti Miley Cyrusin törkein sanakääntein. Sittemmin sanomisiaan anteeksi pyytänyt poptähti-näyttelijä on nyt kertonut kärsineensä nuorena mielenterveysongelmista.

Jamie Foxx paljasti viettäneensä yhdentoista kuukauden ajan ”mielenterveyshelvetissä” sen jälkeen, kun joku oli lisännyt hänen juomaansa lääkkeitä tai huumausaiheita. Tuolloin teini-ikäinen tuleva tähti sairastui vakavasti.

– Ollessani 18-vuotias joku lisäsi minun drinkkiini jotain. Se repi minut palasiksi ja minun piti mennä sairaalaan. Tarkoitan että olin aivan pihalla. Kuin tripillä… ja menetin mielenterveyteni. Ajattelin vain, että en voi elää näin, Jamie Foxx paljasti Los Angeles Times -lehdelle.

Foxx kertoi asiasta uuden The Soloist -elokuvansa tiedustustilaisuudessa. Hän korosti, ettei ota skitsofreniasta kärsivän Nathaniel Ayersin rooliaan liian kevyesti, koska asia koskettaa häntä myös henkilökohtaisesti. Hollywood-tähti oli huonossa kunnossa lähes vuoden ajan, sillä kohtaukset uusiutuivat kerta toisensa jälkeen.

– Olin sen jälkeen musiikkikoulussa San Diegossa minulla oli Nebraskasta kotoisin oleva valkoihoinen kämppis Mark. Hänen piti puhua minut uneen, koska minulla oli kaikenlaisia hulluja ajatuksia.