Lataa kesähitti ”Mikael Gabriel : Pohjosen poika” ilmaiseksi Starasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara ja Helsinki Freedom Records tarjoavat Staran lukijoille ilmaiseksi uuden kesähitin. Kyseessä on Mikael ”MG” Gabrielin single Pohjosen poika, joka tulee soimaan alkavana kesänä kovasti radioaalloilla ja klubeilla.

Helsinki Freedom Recordsille levyttävä 19-vuotias helsinkiläinen hiphop-lupaus on julkaissut materiaalia aiemminkin. Viime vuonna häneltä kuultiin singlenä kappale Kuuluisa, ja miehen esikoisalbumi 5 miljoonaa muuta julkaistiin 12. helmikuuta 2009.

Kesän kunniaksi MG:n tuleva single ja potentiaalinen kesähitti Pohjosen poika on nyt ladattavissa Stara-julkaisun kautta ilmaiseksi. Kappale on jaossa vain rajatun ajan, joten nouda siis omasi heti. Kappaleen voi ladata alla olevan linkin takaa perinteiseen ”Tallenna nimellä…” -tyyliin.

Kampanja on päättynyt.