Sunrise Avenue nousi ykköshitiksi Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Sunrise Avenue -yhtyeen uuden Popgasm -levyn ensimmäinen singlelohkaisu The Whole Story on noussut soitetuimmaksi kappaleeksi saksalaisilla radioasemilla.

Kahtena edellisenä viikkona hitti oli listan toisella sijalla ja nousi nyt tuoreimman listan kärkeen. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Sunrise Avenuen kappale on kyseisen listan kärjessä. Fairytale Gone Bad nousi aikoinaan Saksan toiseksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

Sunrise Avenue nousee Suomessa lavalle seuraavan kerran Provinssirockissa, jossa bändi soittaa päälavalla 14. kesäkuuta. Kesällä on luvassa neljä muutakin esiintymistä Suomessa: 17. kesäkuuta Virgin Oil Helsingissä, 27. kesäkuuta Riihimäki Rock, 17. heinäkuuta Vaasan Rockperry ja 18. heinäkuuta Wanaja Festival Hämeenlinnassa.