Brooke ja Hulk Hogan murtuivat katkeraan itkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan ja hänen tyttärensä Brooke Hogan ovat murtuneet itkuun Brooken realityohjelman kuvauksissa. Brooken vanhemmat erosivat kaksi vuotta sitten riitaisasti, ja kyseisessä jaksossa isä ja tytär lipuivat veneellä perheen entisen kodin ohi.

Brooke Knows Best -ohjelmaa isänsä kanssa kuvaamassa ollut Brooke purskahti ensin lohduttomaan itkuun nähdessään pitkästä aikaa Floridassa sijaitsevan lapsuutenkotinsa. Hänen Linda-äitinsä asuttaa taloa nykyisin uuden 19-vuotiaan teinipoikaystävänsä Charlie Hillin kanssa. Myös Hulk Hogan vuodatti katkeria kyyneleitä entisen kotitalonsa edustalla.

– En voi uskoa, että raadoin joka päivä 30 vuoden ajan rakentaakseni tuon talon perheemme kodiksi ja nyt siellä asuu joku 19-vuotias, Hulk Hogan totesi kyyneleiden lomasta.

Myös perheen Linda-äiti pääsi ohjelmassa puolustamaan itseään ja 19-vuotiasta poikaystäväänsä.

– En suunnitellut tätä tapahtuvaksi. Elämäni on kääntynyt täysin ylösalaisin. Hän on pian 20-vuotias eikä minulla ollut lainkaan tietoa kuinka vanha hän oli. Hän oli vain söpö poika, jonka tapasin rannalla. Tavatessamme oletin, että hän olisi ollut 27 tai 28. Meillä oli paljon yhteistä ja aloimme keskustella. Hän toi minulle toivoa, Linda kertoi ohjelmassa.