Nainen tunkeutui Robert DeNiron kuvauspaikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin veteraanitähti Robert De Niro on joutunut kuvauksissaan erikoisen tempauksen kohteeksi. Michiganissa parhaillaan uutta elokuvaansa kuvaava supertähti sai nimittäin perjantaina kimppuunsa juopuneen naisen.

Stone-nimistä elokuvaansa Edward Nortonin kanssa kuvaava Robert De Niro yllättyi, kun kuvauspaikan turvajärjestelyt pettivät pahemman kerran. Vahvasti päihtynyt nainen, nimeltään Carlyn Campbell, pääsi livahtamaan turvamiesten ohi leffan päätähden luokse, TMZ uutisoi. Tilanne olisi voinut siis olla hengenvaarallinen, mikäli naisella olisi ollut pahat mielessään. Elokuvan kuvaukset jouduttiin kiireesti keskeyttämään vakavan välikohtauksen takia.

Paikalle hälytettiin poliisit, jotka ottivat Campbellin hoiviinsa ja kuljettivat hänet paikalliseen sairaalaan. Nainen puhalsi alkometriin 2,9 promillen lukemat. Vielä ei ole tietoa tullaanko naista syyttämään jostain oikeudessa. Kesällä Robert De Niro ryhtyy kuvaamaan kolmatta Perhe on pahin -elokuvaansa. Komedian työnimi on tällä hetkellä Little Fockers.