Supermalli Doutzen Kroesin kuuma vartalo bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli.

Victoria’s Secret -mallinakin jo debytoinut neitokainen on toiminut jo jonkin aikaa myös Calvin Kleinin mainoskasvona ja nyt hänet nähdään seksikkäissä kuvissa mainostamassa merkin uutta bikinimallistoa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. Nykyisin DNA Modelsin riveissä työskentelevä kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa sekä toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace.

Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.