Jennifer Anistonin rinnat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä miessuhteidensa merkeissä. Viime kuussa Aniston paljasti suunnitelmansa jättää näytteleminen ja siirtyä kameran taakse tuottajaksi ja ohjaajaksi.

Viime kuussa Aniston kertoi myös sairastuneensa uupumukseen liian tiiviin työtahtinsa takia. Nyt tilanne on ilmeisesti kuitenkin jo selvästi parempi. Eilen Jennifer Aniston nähtiin nimittäin edustamassa Los Angelesissa järjestetyssä Women in Film Crystal & Lucy Awards -tapahtumassa.

Supertähti oli sonnustautunut yllättävän paljastavaan asuun, sillä hänellä oli yllään hopeanhohtoinen pikkumekko, joka ei jättänyt juuri arvailujen varaa. Erityisen hyvin pienenpieni asu paljasti tähden rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.