Seksikäs Heidi Montag suihkutteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Costa Rican viidakossa kuvattavan realityohjelman merkeissä viime viikkoina useaan otteeseen otsikoissa ollut Heidi Pratt, entinen Heidi Montag, joutui äskettäin jopa sairaalahoitoon. Nyt hän on kuitenkin jo toipunut.

Viime viikolla Heidi poseerasi jo Playboy-lehden kuvauksissa, jonka anti osoittautui kuitenkin aiemmin ilmoitettua huomattavasti kiltimmäksi. Alastonkuvien sijaan realitytähti poseerasi nimittäin bikineissä. Nyt asuste on sama, sillä verkossa julkaistuissa tuoreissa kuvissa hänet nähdään muiden muassa suihkussa bikineissä. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Heidi Montag nousi julkisuuteen The Hills -realitysarjasta, mutta sitä ennen hän oli tehnyt sivuroolin myös Laguna Beach -televisiosarjassa. Sisustussuunnittelijasta täysipäiväiseksi julkkikseksi siirtynyt neitokainen on läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. Hän toimii nykyisin – tietenkin – myös laulajana ja mallina. Marraskun lopulla avioituneet Heidi Montag ja Spencer Pratt tapasivat The Hills -sarjan kuvauksissa, sillä molemmat esiintyvät sarjassa.